Minulosť má tento psík všelijakú, časom a správnym vedením sme však z neho vytesali úžasného malého chlpatého psíka, ktorý sa nesmierne teší ľuďom, pýta si škrabkanie, dokonca sa pýta na ruky sám od seba. Miluje hračky a naháňačky po dvore, je to veselá kôpka chlpov, ktorá si nesmierne užíva život.
Pri Johnym je potrebné pozorne sledovať jeho signály, dá veľmi pekne a veľmi jasne najavo, kedy už je čas ísť z rúk dole, čo mu je a čo mu nie je príjemné. Preto Johny určite potrebuje po svojom boku človeka, ktorý má aspoň základnú skúsenosť so psíkmi, aby dokázal čítať jeho správanie. Johnyho teda neodporúčame ku začiatočníkom bez skúseností.
Ak máš skúsenosti so psíkmi a chýba ti doma malá 6 kg vážiaca guľka chlpov, popremýšľaj nad adopciou Johnyho. Je to naozaj úžasné stvorenie, ktoré neprávom ešte stále čaká v útulku.

Odhadovaný dátum narodenia: 2.7.2020
Váha: 6kg
Dátum príjmu: 3.3.2022
Pohlavie: samec

🏡 Domov si hľadá v domčeku so záhradou alebo v byte.
❤️ Miluje škrabkanie, lietanie po dvore, bude výborný parťák na výlety. Povinnou výbavou novej rodiny musí byť veľa pískacích hračiek.
🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravý ako rybička, a teda pripravený nájsť si nový domov.
👦🏼 Je vhodný ku všetkým vekovým kategóriám, nemá problem ani s mužmi, ani so ženami. Ak by mal ísť ku deťom, tak len ku väčším (10+ rokov), ktoré vedia, ako sa ku psíkovi správať. Johny nie je vhodný pre začiatočníkov!
🐾 Je vhodný ku fenkám a štendám, ku samcom ho neodporúčame.

Ak sa vám náš Johny páči, vyplňte náš adopčný formulár: https://ozvlabky.sk/adopcny-formular/
Do vhodnej rodinky vieme Johnyho priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️