Zvedavosť v chlpatom prevedení hľadá svoje vytúžené doma. K nám do centra pre liečbu zvieratiek prišiel ako jeden z deviatich šteniatok aj s mamkou. Našli ich dve sestry uprostred nechvalne známeho sídliska Lunik 9, kde sa narodili do nebezpečia a pre psíkov nevyhovujúcich podmienok. Dnes je všetkému inak, a vďaka vašej podpore a starostlivosti ako nás, tak aj našich lekárov, je celá 10členná rodinka v poriadku, zdravučká a pripravená si hľadať svoje stále domovy. Dnes vám v týchto pár slovách priblížime Coolyho, nášho šteňacieho lumpíka a veľkého zvedavca. V skupinke šteniatok nie je veľmi výrazný, avšak po vypustení na celý pozemok je z neho malý prieskumník Kolombo. Je úžasnej a priateľskej povahy a nemá problém s nikým, nech je reč o dvojnožcoch či štvornohom osadenstve. Čo sa týka jeho chutí do jedla, tej nerozumie nik!…zje všetko, čo nezje jeho aj za risk boľavého bruška. Proste Cooly je šarmantný šteňuch, ktorý si chce nájsť svoje milované doma, kde dostane čas, aby sa oťukal tak, ako tu, a ukáže vám že so psíkom a hlavne takým, ako je on, je život úsmevnejší a krajší. Tak, čo… Oslovil vás tento malý princ?

Dátum narodenia: 27.5.2022
Váha: cca 12kg
Odhadovaná váha v dospelosti: cca 15kg (Mamka váži 14,4kg)

🏡 Domov si hľadá v byte alebo na záhrade pri domčeku s prístupom dnu.
🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, infekčné očkovania a očkovanie s besnotou.
👦🏼 Keďže sa jedná o šteniatko, nemá problém s nikým. Domov si hľadá pokojne aj ku deťom, ale musia byť väčšie a ovládať pravidlá správania sa ku psíkom.
🐾 Je plne socializovaný, vychádza so psíkmi akéhokoľvek vzrastu a veku. Je plne socializovaný aj s mačičkami, nemá s nimi žiaden problém.
🐾 Je potrebné psíka doučiť hygienickým návykom, chôdzi na vodítku či mnohým dalším základným veciam, ktoré mnoho krát u nás v centre jednotlivo nestíhame. 🙂
🐾 Ako všetci vieme, priniesť si so sebou domov šteniatko nesie aj dávku trpezlivosti, času a pochopenia. Prečo? Je asi úplne jedno, odkiaľ štendo pochádza. Štartovaciu čiaru má každé šteniatko rovnakú. Je potrebné naučiť ho hygienickým návykom, trenovať alebo len doladiť chôdzu na vodítku a predovšetkým ho socializovať na každom kroku. Občas sa to zdá ako nekonečná cesta, ale ako každá cesta, aj táto ma svoj koniec, na ktorom nás čaká zaslúžené ovocie a to šikovný člen rodinky, od ktorého už viete, čo máte očakávať, ovláda to, čo ho naučíte a už si len užívate dni plné šalenia, mojkania, prechádzok a oddanosti chlpáča, pre ktorého ste vďaka miestu u vás doma láskou na celý život.
📌 Podmienkou adopcie je kastrácia.

Ak sa vám náš Cooly páči, napíšte nám správu na stránku alebo email na ozvlabky@gmail.com. Do vhodnej rodinky vieme Coolyho priblížiť v rámci SR a ČR.😊 ❤️