Plný energie, s večným úsmevom na tvári. Vyhľadáva ľudskú pozornosť a veľmi rád sa mojká a škrabká. Je skvelej povahy, veľmi akčný, takže vhodný na dlhé prechádzky a túry, kde bude môcť vybiť baterky. Bol vytiahnutý hrobárovi z lopaty potom, čo sme ho odobrali z osady s rozrezaným krkom. V súčasnosti po zranení nie je ani stopy a Rayen si ani na sekundu nespomenie na to, čím si prešiel. Je pripravený a plne odhodlaný začať nový život s novými majiteľmi. ❤️

Odhadovaný dátum narodenia: 2.7.2020

Váha: cca 14,2 kg

Dátum príjmu: 28.6.2023

Pohlavie: Samec

🏡 Domov si hľadá v domčeku so záhradou alebo v byte.

❤️ Bude ideálny na dlhé prechádzky a výlety, energie má na rozdávanie. Tiež je to veľký mojkoš, a preto nepohrdne škrabkaním a mojkaním sa s človekom.

🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravý ako rybička, a teda pripravený nájsť si nový domov.

👦🏼 Je vhodný ku akýmkoľvek vekovým kategóriám a vzrastom, ak by mal ísť do rodinky s deťmi, tak len ku väčším detičkám, keďže ide o psíka väčšieho vzrastu a prekypujucej energie.

🐾 Je vhodný ku fenkám a štendám, so správnym vedením môže bývať v jednej domácnosti aj so samcami.

Ak sa vám náš Rayen páči, vyplňte, prosíme, náš adopčný formulár: https://ozvlabky.sk/adopcny-formular/. Do vhodnej rodinky vieme Rayena priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️