Naše biele teliatko, náš hrdina, darca krvi a úžasný psík menom Aslan je pripravený rozdávať lásku a radosť, úsmevy a kopec slín. :D Je to neskutočné zlatíčko, spokojný a vyrovnaný samec, ktorý aj napriek minulosti, ktorú má za sebou, si život užíva každý deň tými najväčšími dúškami. Zbožňuje lietať po záhrade, šaliť sa s človekom, no najviac miluje jedlo a dobrý odpočinok (svedčí o tom aj jeho váha a stavba tela :D). Je nesmierne statočný, svojou krvou zachránil už nie jedného psíka, ktorý bojoval o život. Na tvári má zopár jaziev, ktoré má po súbojoch o jedlo, teplé a suché miestočko, no tiež o háravé fenky, ako to v osadách býva zvykom. :/
Aslanko si však so sebou naozaj nenesie žiadne traumy ani zlé vlastnosti. Má 100% hygienické návyky, veľmi rýchlo a presne sa učí všetkým novým veciam, je nesmierne učenlivý a šikovný, jednoducho dokonalý. Veríme, že ten, kto si Aslanka adoptuje, bude mať život obohatený o jedného ukecaného, no výnimočného psíka.

Odhadovaný dátum narodenia: 1.3.2020
Váha: 31,6kg
Pohlavie: Samec
Dátum príjmu: 3.2.2023

🏡 Domov si hľadá pri domčeku s veľkou záhradou alebo v byte.
❤️ Je to obrovský mojkač, veľký spachtoš a pohoďák. No ako väčšina psíkov, aj on si veľmi rád prevetrá poriadne svoje labky a zvládne aj náročnejšiu túru. Je obrovský milovník jedla.
🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravý ako rybička, a teda pripravený nájsť si nový domov.
👦🏼Aslan nemá problém s nikým, je vhodný aj k deťom, no odporúčame ho do rodinky so staršími deťmi (6+).
🐾 S fenkami vychádza bez problémov, samcov si vyberá, takže pri adopcii odporúčame, aby bol jedináčik, alebo mal doma psiu kamošku.

Ak sa vám náš Aslanko páči, vyplňte adopčný formulár https://ozvlabky.sk/adopcny-formular/
Do vhodnej rodinky vieme Aslana priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️