Odhadovaný dátum narodenia: 1.2.2023

Váha: cca 17,6 kg

Pohlavie: samica

🏡 Domov si hľadá pri domčeku s prístupom dnu alebo v byte.

❤️ Je to veľmi šikovná a citlivá slečna, učenlivá a milá, potrebuje pravidelný výbeh a aktivitu.

🚑 Podstúpila odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravá ako rybička, a teda pripravená nájsť si nový domov.

👦🏼 Larka je s ľuďmi kamoška, potrebuje chvíľku času, aby si zvykla, no po chvíli z nej bude skvelá parťáčka.

🐾 So psíkmi vychádza, v dočasnom domove má psiu spoločnosť psíka Loba, s mačičkami a inými zvieratkami neodporúčame, chce ich naháňať, nie je s nimi veľmi kamoška.

Ak sa vám naša Larka páči, vyplňte náš adopčný formulár https://ozvlabky.sk/adopcny-formular/

Do vhodnej rodinky vieme Larku priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️

✅ Pomáhame nájsť domov tejto krásnej mladej a veľmi vďačnej fenočke menom Larka. Býva u našej známej, a tá nám o nej niečo pekné napísala: „Larka sa objavila na našej ulici na začiatku novembra po tom, ako bola vyhodená z auta. Pri kontrole u veterinára sa zistilo, že nemá čip, a keďže ju nikto nehľadal, a ani po uverejnení výzvy v rôznych skupinách sa ku nej nikto neprihlásil, zostala dočasne v mojej opatere, kde je do dnešného dňa. Je to mladá, približne ročná fenka, nemá žiadne zdravotné problémy, potrebovala akurát základné veterinárne vyšetrenia a tiež sa poriadne dopapať, aby sa dostala naspäť na svoju normálnu váhu cca 17kg. Aktuálne je už kompletne zaočkovaná, čipovaná a tiež už aj kastrovaná. Má 100% hygienické návyky. U nás je počas dňa na dvore, trikrát denne chodíme na prechádzky a na noc je vo vnútri v dome. Larka je veľmi priateľská a prítulná k ľuďom, vyhľadáva ich spoločnosť, rada sa mazná. S mojím psom sa hneď od začiatku rýchlo skamarátila, radi sa spolu hrajú, šantia a naháňajú (viď videá v komentároch). Zvláda bez problémov chôdzu na vodítku aj spoločné prechádzky s druhým psíkom. Za ten čas, čo je u nás, urobila veľký pokrok čo sa týka poslušnosti a socializácie s inými psíkmi. So psími kamarátmi, s ktorými sa stretávame na spoločných prechádzkach, sa rada naháňa, hrá a šantí (niekedy aj dosť divoko, energie má na rozdávanie 😊). S cudzími psíkmi je to pri prvom stretnutí individuálne, niekto jej je sympatický a niekoho zase naopak vybreše. Je to vďačná mladá fenka, ak jej bude niekto ochotný venovať svoj čas a lásku, bude robiť radosť v novom domove, ktorý si zaslúži a ktorý si zo srdca želám pre ňu nájsť .“