Odhadovaný dátum narodenia: 28.9.2023
Váha: cca 7,2 kg
Dátum príjmu: 29.6.2024
Pohlavie: Samec

🏡 Domov si hľadá v byte alebo na záhrade pri domčeku s prístupom dnu.
❤️ Je to pán Jazvečík s vlastným názorom na život. Má veľmi rád ľudí, musí si však na nich zvyknúť. Prvé dni v novom domove budú veľkou skúškou, správnym vybudovaním dôvery však v Mickeym získate skvelého parťáka na život.
🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu.
👦🏼 Zo začiatku to nebude s Mickeym ľahké, keďže ide o psíka svojskej povahy, akonáhle si však na človeka zvykne a zamiluje sa do neho, budú to tie najkrajšie roky strávené s ním.
🐾 Psíkov si vyberá, no aktuálne žije v svorke s rôznymi psími kamarátmi, a nemá s nimi vôbec problém. Správnou socializáciou bude Mickey určite kamarát. S mačičkami nie je odskúšaný.
🐾 Úlohou nových majiteľov, je určite práca so psíkom, jeho socializácia ako so zvieratami tak s ľuďmi, ruchom prípadného mesta ale aj učenie na vodítko.
🐾 Nový majiteľ musí byť taktiež pripravený a vedomý si toho, že si psíka berie z predtým nevyhovujúcich podmienok a z útulku, čo znamená, že psíka treba na mnoho veci naučiť a socializovať ho. Musí si zvyknúť ako na ľudí, tak na nové miesta ruch prípadného mesta či na iné.

Ak sa vám náš Mickey páči, vyplňte, prosíme, náš adopčný formulár: https://ozvlabky.sk/adopcny-formular/
Do vhodnej rodinky vieme Mickeyho priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️