Túlal som sa dedinou. Stravoval sa pomyjami, ktoré som do misky dostával. Nepoznal som, čo je to loptička, objatie, pusa či výlet. Jedného dňa, keď sa moje túlavé labky vybrali opäť na ďalšiu expedíciu dedinou, mi cestu skrížil jeden vysoký pán. Vytiahol na mňa dobrotku a sľúbil mi, že miesto, na ktoré ma vezme, sa mi bude veľmi páčiť. Vedel totiž, že som to ja, ktorého už niekoľko dní spolu s ďalšími dámami hľadajú. Že som to ja, hviezda internetu, ktorého niekto odfotil a dal na internet, že sa túla dedinou a kríva na labku.
Týmto osudným stretnutím som sa stal ďalšou prijatou východoslovenskou labkou. Pretože majitelia, ktorých som mal, sa ma vzdali. Ani sekundu nezaváhali povedať, aby si ma títo skvelí ľudia nechali.
Poviem vám však jedno. Som šťastný, že som dostal druhú šancu prežiť zvyšok života niekde, kde budem milovaný, mojkaný, vykrmovaný, budem spoznávať svet a už nikdy moja psia osobnosť nebude musieť podstupovať expedície za lepším životom.

Odhadovaný dátum narodenia: 1.2.2015
Váha: cca 23,5kg
Dátum príjmu: 15.2.2022
Pohlavie: samec

🏡 Domov si hľadá pri domčeku s prístupom dnu alebo v byte.
❤️ Je veľmi maznavý, chýba mu pozornosť a láska, nemal jej v doterajšom živote veľa. Miluje pamlsky a bude ideálnym parťákom na mnoho aktivít. Či už to bude gaučing alebo výlety.
🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravý ako rybička, a teda pripravený nájsť si nový domov.
👦🏼 Blue miluje ľudí akéhokoľvek vzrastu, veku. Ak by mala rodinka detičky, odporúčame staršieho veku, keďže Blue nepatrí medzi malých psíkov, na vodítku má silu a od radosti a lásky k človeku po ňom skáče.
🐾 Je plne socializovaný, s fenkami a šteniatkami vychádza bez problémov, ku samcom ho neodporúčame.

Ak sa vám náš Blue páči, vyplňte náš adopčný formulár: https://ozvlabky.sk/adopcny-formular/
Do vhodnej rodinky vieme Blua priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️