Odhadovaný dátum narodenia: 1.11.2022

Váha: cca 13,5 kg

Odhadovaná váha v dospelosti: cca do 15kg (mamka má 15kg)

Dátum príjmu: 21.11.2022

Pohlavie: Samec

🏡 Domov si hľadá v byte alebo na záhrade pri domčeku s prístupom dnu.

❤️ Je to typické šteniatko, teší sa z ľudí a ich prítomnosti.

🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu.

👦🏼 Ide o odrasteného puberťáka, je to neskutočný mojkavý poklad. Vychádza s akýmikoľvek ľuďmi.

🐾 Je plne socializovaný, čo sa psíkov týka. Vychádza so psíkmi akéhokoľvek vzrastu a veku. Keďže sa jedná o šteniatko, s mačičkami nepredpokladáme žiaden problém.

🐾 Úlohou nových majiteľov, je určite práca so psíkom, jeho socializácia ako so zvieratami tak s ľuďmi, ruchom prípadného mesta ale aj učenie na vodítko.

🐾 Ako všetci vieme, priniesť si so sebou domov šteniatko nesie aj dávku trpezlivosti, času a pochopenia. Prečo? Je asi úplne jedno, odkiaľ štendo pochádza. Štartovaciu čiaru má každé šteniatko rovnakú. Je potrebné naučiť ho hygienickým návykom, trénovať alebo len doladiť chôdzu na vodítku a predovšetkým ho socializovať na každom kroku. Občas sa to zdá ako nekonečná cesta, ale ako každá cesta, aj táto ma svoj koniec, na ktorom nás čaká zaslúžené ovocie a to šikovný člen rodinky, od ktorého už viete, čo máte očakávať, ovláda to, čo ho naučíte a už si len užívate dni plné šalenia, mojkania, prechádzok a oddanosti chlpáča, pre ktorého ste vďaka miestu u vás doma láskou na celý život.

🐾 Nový majiteľ musí byť taktiež pripravený a vedomý si toho, že si psíka berie z predtým nevyhovujúcich podmienok a z útulku, čo znamená, že psíka treba na mnoho veci naučiť a socializovať ho. Musí si zvyknúť ako na ľudí, tak na nové miesta ruch prípadného mesta či na iné.

Ak sa vám náš Pandur páči, napíšte nám správu na stránku alebo email na ozvlabky@gmail.com.

Do vhodnej rodinky vieme Pandura priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️