Príchod Filipa si živo dokážeme vybaviť ešte aj dnes, aj po tých týždňoch, ktoré už u nás je. Po tele samé otvorené a hnisavé rany, výsledky krvi tesne pred smrťou. Transfúzia, A4 zapísaná liekmi a výživovými doplnkami, infúzie, 24hodinová starostlivosť, špeciálny kúpeľ v ozonovani, jednoducho a v skratke povedané, Filip sa znova narodil v deň, keď sa dostal do našich rúk.
Za ten čas, čo sa nachádza u nás v centre, si prešiel dlhú cestu a premenu, no dnes je pripravený čeliť životnej skúške s názvom nová rodina. Je to expert, zbožňuje loptičky (avšak zatiaľ ich len naháňa, vezme do pusy a pustí, správnym vedením však určite bude vedieť aj aportovať), miluje kvalitné a chutné konzervy, je to ideálny parťák na dlhé výlety či túry (prešiel 5km a stále nemal dosť).
Dajte šancu Filipovi, dajte mu domov a lásku, ktoré veľmi potrebuje a túži po nich. 😊

Odhadovaný dátum narodenia: 1.1.2021
Váha: 19kg
Dátum príjmu: 21.11.2022

🏡 Domov si hľadá pri domčeku so záhradou s prístupom dnu, alebo v byte
❤️ Zbožňuje človeka a mojkanie sa s ním, je to kľuďas, no nepohŕdne prechádzkami v prírode.
💊 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravý ako rybička a teda pripravený na adopciu.
👤 Je vhodný aj k malým deťom. Je veľmi kontaktný, kedykoľvek si sám od seba vypýta mojkanie. Nepotrebuje extrémnu dávku záťaže a námahy každý deň, preto aj menej aktívna rodinka bude pre Inga dobrou voľbou.
🐾 So psími kamošmi vychádza bezproblémovo, avšak pri mačkách nie je odskúšaný.

Ak sa vám náš Filip páči, napíšte nám správu na stránku, alebo email na ozvlabky@gmail.com.
Do vhodnej rodinky vieme Filipka priblížiť vrámci SR a ČR. 😊🐾