❤️PANDUR❤️

Odhadovaný dátum narodenia: 1.11.2022
Váha: cca 4,5-5,5kg
Odhadovaná váha v dospelosti: cca do 15kg (mamka má 15kg)
Dátum príjmu: 21.11.2022
Pohlavie: Samec

🏡 Domov si hľadá v byte alebo na záhrade pri domčeku s prístupom dnu.
❤️ Je to typické šteniatko, teší sa z ľudí a ich prítomnosti.
🚑 Podstúpil odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania.
👦🏼 Keďže sa jedná o šteniatko, nemá problém s nikým. Domov si hľadá pokojne aj ku deťom, ale musia byť väčšie a ovládať pravidlá správania sa ku psíkom.
🐾 Je plne socializovaný, čo sa psíkov týka. Vychádza so psíkmi akéhokoľvek vzrastu a veku. Keďže sa jedná o šteniatko, s mačičkami nepredpokladáme žiaden problém.
🐾 Úlohou nových majiteľov, je určite práca so psíkom, jeho socializácia ako so zvieratami tak s ľuďmi, ruchom prípadného mesta ale aj učenie na vodítko.
🐾 Ako všetci vieme, priniesť si so sebou domov šteniatko nesie aj dávku trpezlivosti, času a pochopenia.
Prečo? Je asi úplne jedno, odkiaľ štendo pochádza. Štartovaciu čiaru má každé šteniatko rovnakú. Je potrebné naučiť ho hygienickým návykom, trénovať alebo len doladiť chôdzu na vodítku a predovšetkým ho socializovať na každom kroku. Občas sa to zdá ako nekonečná cesta, ale ako každá cesta, aj táto ma svoj koniec, na ktorom nás čaká zaslúžené ovocie a to šikovný člen rodinky, od ktorého už viete, čo máte očakávať, ovláda to, čo ho naučíte a už si len užívate dni plné šalenia, mojkania, prechádzok a oddanosti chlpáča, pre ktorého ste vďaka miestu u vás doma láskou na
celý život.
🐾
Nový majiteľ musí byť taktiež pripravený a vedomý si toho, že si psíka berie z predtým nevyhovujúcich podmienok a z útulku, čo znamená, že psíka treba na mnoho veci naučiť a socializovať ho. Musí si zvyknúť ako na ľudí, tak na nové miesta ruch prípadného mesta či na iné.
📌 Podmienkou adopcie je kastrácia.

Ak sa vám náš Pandur páči, napíšte nám správu na stránku alebo email na ozvlabky@gmail.com. Do vhodnej rodinky vieme Pandura priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️

‼️ V tomto albume sú uvedené len úplne základné informácie, viac sa dozviete buď z albumu každého psíka samostatne, alebo vám bude akékoľvek info zodpovedané počas adopčného procesu (správa, mail a pod…).