Dorka je dokonalé psie dievčatko úplne vyrovnanej a milujúcej povahy. Z nášho pohľadu je, teda vhodná do akejkoľvek rodiny. K nám do labiek prišla po naliehavej prosbe, že ju niekto vyhodil pri detskom domove. Detičky v domove sa zachovali veľmi krásne a o psíka sa starali. Urobili jej provizórnu búdku, nosili papať a v každej voľnej chvíli jej venovali pohladenie, jedného dňa však vedenie rozhodlo, že tento problém musí odstrániť, a teda Dorka putovala chvála bohu k nám. Slovami sa ani nedá opísať, ako veľmi rady sme, že sme takúto úžasnú, usmievavú slečnu mohli spoznať. Jej rany na tele (po parazitoch), ale aj tie drobné na duši, sú už dávno zahojené, a teda je najvyšší čas dať tejto slečne krídla a nájsť jej novú milujúcu rodinku, ktorá túži po láske postavenej na štyroch menších labkách.

Odhadovaný dátum narodenia: 1.4.2022

Váha: 10,8kg

Dátum príjmu: 22.12.2022

Pohlavie: Samica

🏡 Domov si hľadá pri domčeku s prístupom dnu alebo v byte.

❤️ Veľmi rada sa mojká, hrá sa s hračkami, miluje pamlsky a bude ideálnym parťákom na mnoho aktivít. Či už to bude gaučing, cbičák alebo výlety. .

🚑 Podstúpila odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravá ako rybička, a teda pripravená nájsť si nový domov.

👦🏼 Dorka je vhodná do akejkoľvek rodiny. Či už to budú starší ľudia alebo rodina s deťmi.

🐾 Je plne socializovaná, vychádza s psíkmi akéhokoľvek vzrastu a veku. S mačičkami zatiaľ nie je odskúšaná, no nie je problém ju na vyžiadanie vyskúšať.

🐾 Neobľúbenejšia činnosť: mojkanie a hranie s hračkami

Ak sa vám naša Dorka páči, napíšte nám správu na stránku alebo email na ozvlabky@gmail.com. Do vhodnej rodinky vieme Dorku priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️