‼️ ĎALŠÍ PRÍPAD MALINKÝCH MAČIATOK NÁJDENÝCH V IGELITKE, BEZ MAMKY, V ZIME A OHLADE ‼️
Máj, lásky čas. Bohužiaľ pre nás záchranárov zvierat je to jeden z najhorších mesiacov. Z každej strany na nás vyskakujú malinké mačiatka bez matiek, vytiahnuté z potoka, slabé, choré. Nepretržite zvoní telefón s prosbou o pomoc pre drobčeky. Aj takto sa začínal príbeh, ktorý paradajku aj s jej sestrou doviedol sem do centra. Bola malinkým zverencom, o ktorí sme sa museli starať formou dokrmovania mliečkom. Dnes už je z nej však veľká slečna, ktorá je pripravená si nájsť svoj vytúžený domov. Paradajka je úžasné zlatíčko a miluje objavovanie všetkých novej veci i, keď jej to občas trvá, a tak, ako jej trvá preskúmať svoj nový objav, tak potrebuje aj čas na zoznámenie sa s človekom. Keď sa osmelí bude ideálnou mickou a svoju lásku vám dvakrát oplatí.

Odhadovaný dátum narodenia: 5.5.2022

🚑 Podstúpila veterinárne prehliadky, a v súčasnosti je úplne zdravá. Novú rodinku si hľadá kompletne odčervená, odblšená, zavakcinovaná a čipovaná s negatívnymi testami na mačacie choroby (FIV/FELV).
🏡 Domov si hľadá dnu, v byte alebo v dome.
👌🏻 Hygienu má zvládnutú na 100%, mačací záchodík používa od prvej chvíle.
❤️ Miluje kvalitné kapsičky a konzervy, nesmierne rada sa vyhrieva na slniečku, využíva škrabadlo a peliešky.
🐱🐶 S mickami je naučená fungovať, je bezproblémová. So psíkmi taktiež vychádza bezproblémovo.

Ak sa vám náša Paradajka páči, napíšte nám správu na stránku alebo email na ozvlabky@gmail.com. Do vhodnej rodinky vieme Paradajku priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️

Pôvodný príbeh nájdete tu:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.469931101641446&type=3