Jedinečná, veľmi mojkavá k ľuďom, spoľahlivá a učenlivá. Taká je naša Radka, ktorá sa do nášho centra dostala po odchyte v osade. Spočiatku nedôverčivá, bojazlivá fenka, ktorá si musela zažiť pár nepekných vecí, no pobytom u nás v centre sa všetko zmenilo. Z utiahnutého dievčatka je dnes sebavedomá fenka, ktorá si rada poleží na slniečku, pomojká sa s človekom, určite bude ochotná a veľmi rada, keď ju jej nová rodinka vezme na nejaký ten výlet do sveta. Je úplne zdravá, rany na tele aj na duši sa nám podarilo úspešne odstrániť, a dnes je teda z Radky plnohodnotný psík pripravený byť členom možno práve tvojej domácnosti.

Odhadovaný dátum narodenia: 1.1.2021
Váha: 12,5kg
Dátum príjmu: 21.11.2022

🏡 Domov si hľadá pri domčeku s prístupom dnu alebo v byte.
❤️ Veľmi rada sa mojká, hrá sa s hračkami, miluje pamlsky a bude ideálnym parťákom na mnoho aktivít. Či už to bude gaučing alebo výlety.
🚑 Podstúpila odčervenia, odblšenie, veterinárne prehliadky, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je zdravá ako rybička, a teda pripravená nájsť si nový domov.
👦🏼 Keylu odporúčame do rodinky, ktorá je aktívnejšia a vo voľnom čase si užíva krásy sveta. Neodporúčame ju k úplne malým detičkám, je vhodná ku starším deťom, ktoré majú základné znalosti správania sa ku psíkovi.
🐾 Je socializovaná, vychádza s fenkami aj so samcami. Ku mačičkám ju v žiadnom prípade neodporúčame.

Ak sa vám naša Radka páči, napíšte nám správu na stránku alebo email na ozvlabky@gmail.com. Do vhodnej rodinky vieme Radku priblížiť v rámci SR a ČR. 😊❤️

V tomto albume sú uvedené len úplne základné informácie, viac sa dozviete buď z albumu každého psíka samostatne, alebo vám bude akékoľvek info zodpovedané počas adopčného procesu (správa, mail a pod…).