Lucky sa k nám do centra dostal už ako malé štendo aj so svojimi súrodencami. Ako dni plynuli, prešli si všetci prehliadkami, odčervovaním, očkovaniami, čipovaním a následne hľadaním si svojich domov. Podarilo sa tak všetkým súrodencom, a usmialo sa šťastie aj na Luckyho, ktorého si zobrali aj napriek jeho chybičke krásy, a to chýbajúcemu chvostíku, ktorý už nemal pri príchode. Dni, týždne a mesiace ubiehali ako voda, a rodine sa nepozdával Luckyho zdravotný stav – podozrenie na únik moču. Podstúpili niekoľko vyšetrení v ČR a následne sme sa dohodli, že Lucky sa vráti k nám do centra. Rodinu netreba súdiť, mali dosť svojho, a ešte im prišli do cesty ďalšie a ďalšie prekážky, a aj my sme usúdili, že pre Luckyho bude lepšie sa vrátiť k nám. U nás si taktiež prešiel niekoľkými prehliadkami, vyšetreniami a pozorovaním, no inkontinencia nebola preukázaná, a tak riadne podstúpil aj kastráciu a zhodli sme sa s lekármi, že všetko bolo spôsobené stresom z domácej fenky, i keď boli k sebe nekonfliktní. Žiaľ, človek mieni a pán boh mení. Lucky je v dnešnej dobe už úplne v poriadku, trpí akurát tak akútnou loptičkomániou. Pre Luckyho skôr hľadáme domček so záhradou s prístupom dnu, a aby bol jedináčikom pri človeku, ktorý bude vládať hádzať tenisákmi a kupovať preťahovadlá.

Odhadovaný dátum narodenia: 10.06.2021
Váha: cca15-16kg
Dátum príjmu: 7.8.2021

🏡 Domov si hľadá pri domčeku so záhradou s prístupom dnu.
🏡 Odporúčame skôr ako jedináčika alebo ku fenke. K samcom nie je vôbec vhodný.
❤️ Zbožňuje človeka a mojkanie sa s ním, je to kľuďas, no nepohŕdne prechádzkami v prírode, či aktívnejšiemu štýlu života.
💊 Podstúpil odčervenia, odblšenie, mnoho vyšetrení. Taktiež mnoho veterinárnych kontrol a prehliadok, čipovanie, očkovania a kastráciu. Je momentálne zdravý ako rybička a teda pripravený na adopciu.
👤 Je vhodný aj k menším deťom (6 a viac rokov). Je veľmi kontaktný, kedykoľvek si sám od seba vypýta mojkanie a pozornosť.
👤Vyžaduje sa človek, ktorý pochopí jeho loptičkomániu a aportovanie.
🐾 S fenkami vychádza úplne bezproblémovo, avšak pri psíkoch je dominantnej povahy.
🐾Pri mačkách nie je odskúšaný.

Ak sa vám náš Lucky páči, napíšte nám správu na stránku, alebo email na ozvlabky@gmail.com.
Do vhodnej rodinky vieme Luckyho priblížiť v rámci SR a ČR. 😊🐾

V tomto albume sú uvedené len úplne základné informácie, viac sa dozviete buď z albumu každého psíka samostatne, alebo vám bude akékoľvek info zodpovedané počas adopčného procesu (správa, mail a pod…).