‼️‼️ UKRADNUTÝ A PODĽA ZRANENÍ POUŽITÝ NA PSIE ZÁPASY ‼️‼️ Dnes si však chce ukradnúť srdiečko jedného z vás… Písal sa dátum 9. január, keď pod naše ochranné krídla prišiel tento krásavec. Basa nám telefonicky oznámili ako psíka v zdevastovanom stave, a že im nik nevie a nechce pomôcť. Basa sme teda zobrali my a ani v najdivokejšom sne sme nečakali, že mu na veterine odčítame čip. Majiteľa sme kontaktovali a dozvedeli sme sa, že bol ukradnutý a hľadajú ho už dlhšie… Či je to pravda neviem, každopádne sa však majiteľ Basa vzdal s pribúdajúcimi ciframi za jeho ošetrenia a špeciálnu stravu. Basko si u nás prešiel nenormálne dlhou a tŕnistou cestou. Jeho liečba, lieky, kontroly, doplnky a špeciálna strava stáli enormné množstvo peňazí, no aj keby to stálo 3x toľko, nie je čo ľutovať. Bas sa dal prekrásne dokopy a každý boží jeden deň nás presviedča o tom, že nebyť nás, nemal by taký krásny život a dopadol by asi len veľmi zle. Nevieme ani slovami opísať, aký je povahovo úžasný a vďačný psík.

Pôvodný príbeh: https://www.facebook.com/ozvlabky/videos/725512109204054

Odhadovaný dátum narodenia: 24.11.2020

Váha: cca14-16kg

Dátum príjmu: 9.1.2023

🏡 Domov si hľadá pri domčeku so záhradou s prístupom dnu.

🏡 Odporúčame skôr ako jedináčika alebo ku fenke. K samcom nie je vôbec vhodný.

❤️ Zbožňuje človeka a mojkanie sa s ním, je to kľuďas, no nepohŕdne prechádzkami v prírode, či mierne aktívnejšiemu štýlu života.

💊 Podstúpil odčervenia, odblšenie, mnoho vyšetrení. Taktiež mnoho veterinárnych kontrol a prehliadok (z dôvodu v akom zlom stave k nám bol prijatý), čipovanie, očkovania a kastráciu. Je momentálne zdravý ako rybička a teda pripravený na adopciu.

👤 Je vhodný aj k menším deťom (6 a viac rokov). Je veľmi kontaktný, kedykoľvek si sám od seba vypýta mojkanie a pozornosť.

🐾 S fenkami vychádza úplne bezproblémovo, avšak pri psíkoch je dominantnej povahy.

🐾Pri mačkách nie je odskúšaný.

Ak sa vám náš Bas páči, vyplňte adopčný formulár: https://ozvlabky.sk/adopcny-formular/

Do vhodnej rodinky vieme Basa priblížiť v rámci SR a ČR. 😊🐾